Forsiden
Betingelser

Servicelinket.dk fraskriver sig alt ansvar i forhold til tab af data ved computerindlevering.
Sørg derfor altid for at tage sikkerhedskopi af alle dine dokumenter, billeder og
øvrig data. Servicelinket.dk kan efter aftale tage sikkerhedskopi mod betaling.

Defekter, brud på computer og computerdele, systemfejl, programfejl m.m. som
opstår under gennemgang eller reparation, kan Servicelinket.dk ikke drages til
ansvar for. Indlevering af udstyr er til enhver tid på kundens eget ansvar, og det er
kundens egen forsikring der skal dække i tilfælde af skade!!

Ved køb af varer hos Servicelinket.dk er du omfattet af købelovens bestemmelser på samme måde, som hvis du handler hos en hvilken som helst anden forretning inden for branchen. Vi forhandler kun produkter i fysisk butik, og vi tilbyder IKKE penge tilbage på fortrudt køb.
Klik HER for at læse om reklamationsret.

Computere og udstyr der har været til gennemsyn eller reparation hos Servicelinket.dk, er blevet gennemtestet flere gange og kan afprøves af kunden inden udlevering. Herefter kan Servicelinket.dk ikke drages til ansvar for problemer der opstår efterfølgende. Problemer som ikke er nævnt under indlevering, bliver kun udbedret mod ekstrabetaling jf. Servicelinket.dk´s listepriser.

Som udgangspunkt dækker din reklamationsret kun de fysiske komponenter på den vare, som du har købt. Hvis det i tilfælde af produktreklamation af computere viser sig at være et problem forårsaget af dig selv, programmer, virus eller andet softwarerelateret, kræves betaling for udbedring af problem, samt evt. kørselsgodtgørelse ved levering til kundens adresse.

Hos Servicelinket.dk gør vi meget ud af, at kunden bliver vejledt meget præcist i forhold til indkøb af nyt udstyr. Det er meget vigtigt for Servicelinket.dk, at vi finder et produkt som matcher kundens behov og økonomi, og vi bruger gerne den tid, der er nødvendig. Af samme grund kan vi ikke tilbyde nogen former for returret efter afsluttet handel. I enkelte tilfælde vil en vareombytning være mulig, hvis produktet ikke er taget i brug, og stadig befinder sig i uåbnet originalemballage. Dette er kun muligt i særtilfælde, og hvor den vare der ombyttes til enten koster det samme eller mere.
Varer som specielt er bestilt hjem til kunden kan ikke ombyttes eller returneres.

I butikken tages forbehold for prisændringer og trykfejl i forhold til priser og produktinformation.

Afslutningsvis skal nævnes, at vi hos Servicelinket.dk selvfølgelig forholder os til lovgivningen, men vi er i de fleste tilfælde meget fair og fleksible for at leve op til vores ekstremt høje serviceniveau og for at fastholde vores mange glade kunder.
Priser
Copyright © 2015 by Servicelinket.dk  ·  All Rights reserved