Forsiden
Førstehjælp
Copyright © 2015 by Servicelinket.dk  ·  All Rights reserved
Oplever du problemer med din e-mail?

95% af de henvendelser vi får vedr. mailproblemer har med emails at gøre, som er tilknyttet internetudbyderen, som folk har deres internetservice hos.

Top-scoreren over problemfyldte mails er TDC/YouSee-mail. Hvis du har en sådan mail, og oplever problemer, skal du kontakte YouSee på: 70-70-40-40.

Hos Servicelinket.dk anbefaler vi, at du opretter en Gmail i stedet for. En Gmail er et gratis mailsystem, hvor du får 15GB plads. Sammenlignet med en TDC/YouSee-mail, hvor du for omkring 25,- om måneden, får en mailboks som kun rummer 1GB, mener vi ikke at valget er ret svært. Med en Gmail, får du ikke kun en email-adresse. Du får også online lagerplads til billeder og dokumenter, kalendersynkronisering og meget mere.

Det er ofte set, at folk som får ny computer, mister hele deres gamle mailhistorik hvis de har en TDC/YouSee-mail. Med en gmail er dette problem aldrig noget, vi har hørt om. Med en Gmailkonto har du også mulighed for at bruge det, der hedder Google drev. Det er en form for fjernlager, hvor du kan gemme dine dokumenter. Du vil endda have adgang til din email og fjernlager til enhver tid, og fra en hvilken som helst pc i verden, dog betinget af, at du kan huske dine brugerinformationer.

Vil du have en Gmail? Så klik på ikonet.