Forsiden
Programmer

På denne side finder du forskellige gratis programmer til din windows pc. Nogle af dem er egnet til at vedligeholde din computer med, mens andre er skabt for at gøre livet nemmere og mere sikkert for dig. Klik på program-ikonerne for at downloade. Bemærk at nogle filer er ZIP-komprimeret. Det betyder at de skal udpakkes før de kan tages i brug.Klassiske spil:
Hvis du savner de klassiske spil, som du har været vant til fra tidligere Windows versioner,
så kan de installeres igen fra denne installationspakke. Virker til Windows 8/ 8.1/ 10.

BitDefender:
Et standard letvægts anti-virus program, som ikke er så ressourcekrævende. Ved brug i flere end 20
dage, kræves du opretter dig med din e-mail adresse.

Wise Disk Cleaner:
Et program der kan rense ud i overflødige filer på din computer, og defragmentere så din computers ydeevne bliver optimeret. (Kun anbefalet til avancerede brugere)

Malwarebytes Anti-malware:gratis
Et program der kan skanne for spyware, orme og andet kravl som ikke bør være på din computer. Det er vigtigt at opdatere programmet før man skanner sin computer.

Picasa:
Et rigtig godt billedbehandlingsprogram, som er egnet til simpel redigering af fx. dine feriefotos. Du kan beskære, ændre farver og lysstyrke, eller give dine fotos fantastiske effekter.

VLC Player:
Et stykke software som stort set kan afspille alle audio og videoformater.
Er også egnet som afspiller af dine dvd´er.

Classic Shell:
Dette program er for windows 8/10 brugere. Ved installation af dette program, får du Windows 7 startknappen tilbage samt popup menuen, som jo er markant anderledes i de nyeste udgaver af windows.

Libre Office:
Et rigtig godt og gratis alternativ til Microsoft Office kontorpakke. Indeholder de fleste funktioner som folk har brug for til at skrive dokumenter, lave regnskabsdokumenter, præsentationer mv. Programmet er på dansk.

Copyright © 2015 by Servicelinket.dk  ·  All Rights reserved