Service og priser

Service og priser:

Vi reparerer computere, fjerner virus, løser almene udfordringer, installerer programmer, løser internet- og netværksproblemer, udfører hastighedsoptimering på pc, installerer hardware samt mange andre ting inden for området.

Vi kan også være behjælpelig med design af hjemmesider, tryksager og andet markedsføringmateriale. (Ved bestilling af tryksager og andre fysiske varer, som ikke er på lager, kræves betaling forud!). Fastpristilbud på hjemmeside eller større opgaver forhåndsfaktureres ligeledes. Hjemmeside som der ikke er givet fast pris på bliver delfaktureret (min. 4000,- inkl. moms inden påbegyndelse af opgave).

Timepris inkl. moms: 550,- pr. påbegyndte time.

Ved hjemmebesøg hos kunden takseres 4,- pr. km T/R. (Mindstepris 50,-)

Ved stækninger over 30 km T/R takseres i tillæg for en halv time (275,-).

Kørsel takseres fra privatadresse i Øster Ulslev og beregnes via Google maps.

Fjernsupport koster 350,- pr. påbegyndte halve time. Det samme gælder telefon- og mailsupport !

Som kunde har du følgende betalingsmuligheder: Kontant betaling eller betaling af faktura via netbank (sendes via email).

Prisliste på enkelte opgaver ved indlevering af udstyr.

*Reinstallation af pc / Klargøring af ny pc (Out of the box)
Installation af styresystem, drivere samt evt. aktivering af Windows (med kundens egen licens). Installation af gratis anti-virus,

gratis kontorpakke og alle andre nødvendige programmer, som benyttes i almindelighed. Installation af alle tilgængelige opdateringer til styresystem.
Overførsel af filer fra gammel pc og opsætning af email mv. er IKKE inkluderet i denne pris!! 1650,-

*Fysisk rengøring af pc´ens interne kølesystem samt elektroniske komponenter. 550,-


*Diagnosticering af computere eller andet udstyr takseres til min. 1 time (550,-) (Uanset udfaldet!)


Afhentning og levering takseres ud fra vores alm. time- og kørselspris !Computere og andet udstyr som indleveres til reparation hos Servicelinket.dk, sker på kundens eget ansvar! Det betyder, at Servicelinket.dk ikke kan holdes ansvarlig, for udstyr der bliver defekt eller beskadiges under gennemgang/reparation.


*Aflysning af hjemmebesøg skal ske mindst 24 timer før aftalt tidspunkt. I modsat fald faktureres der for en time 550,- inkl. moms.
Ved aflysning af hjemmebesøg mindre en 2 timer før aftalt tid, faktureres der for en time + kørselsomkostninger !